Selasa, 11 Mac 2008

Mane la aku menghilang...

Hehe.Mesti ramai yang terkejut. Ye la. Dekat2 setengah tahun aku tak update langsung aku nyer blog nih. Tetibe jer, ade post baru kan. Ntah la. Aku pun tak tau kenape aku macam tak de hati je nak meneruskan blog ni. Ye la. Kadang2 tu takde idea nak tulis aper. Kadang lak, dah ade idea n dah duk depan komputer. Tetibe jer rase macam malas lak nak menaip. Hurrmmm. Maybe aku ni tak sesuai jadik blogger kot. Tapi, kadang2 aku rase nak jugak berkongsi sesuatu ngan korang semue kat luar tuh...Haha.

Ape pun, maybe aku takkan tutup blog ni. Cume, aku mungkin takkan selalu update. Harap2nyer, aku akan update lebih kerap la lepas ni. At least, tak la sampai setengah tahun sekali...Hahahaha. So, untuk mule-mule ni (ceh: kene gune ayat macam nak start blog balik la pulak), aku citer pasal belajar la kot. Aku buat post asing la ek. Sile la bace kalo nak. Bye

1 ulasan:

Otai Besar berkata...

EEeEEEeEe ada post baru !!