Isnin, 21 April 2008

Jom tengok gambar!!!

actually ari tuh, aku ade janji nak post beberape gambar kan?...ape?...korang tak ingat?...ala, ari tuh mase aku tulis pasal visit comm med, aku kan janji nak post beberape gambar. so, ni aku nak post la ni. haha. (nak citer nak post gambar pun panjang ke...haha).

(ni gambar Izwan, 'Urwa dan aku...ni la 'Urwa yang aku citer dulu tuh...baik gak la die ni. mase 2nd visit arituh. die ni la yang berceloteh panjang sampaikan health message kat mak cik sorang tuh. act, sian gak tengok die. even die arab pun, kadang2 tengok die terkial2 gak nak pk perkataan n ayat2 arab mesir. hehe)

(ni lak Dzul, Hamdan dan 'Asif...Kalo si 'Urwa kat atas tadik guide kitorang mase visit ari tuh, si 'Asif ni lak guid hamdan n dzul. 'Urwa ngan 'Asif ni macam kawan baik. aku pun tak tau sangat la. tapi, yang aku tau. derang due2 ni memang dari negare yang same....Palestin)

(ni la gelagat dak2 arab yang same group ngan aku...sorang2 dah la besar2, nak jugak sumbat dalam tut-tut yang kecik tuh. sian aku tengok tut-tut tu. macam dah nak roboh. biar la. asalkan derang hepi. haha. btw, yang kat luar sekali tu (bukan yang berdiri kat luar, yang dalam tut-tut, tapi macam dah nak terkeluar tuh), co-leader aku, Munzeer. Haha)


(pengangkutan utame yang ade kat tampung yang aku kunjungi...hurrmmm. keldai pun boleh modifiy. kornag jangan main2. Mesir ni macam2 ade. haha. kire tu macam cat spoiler keter ke, bumper ker. haha. tak tahan nak gelak. haha. dan lagi. haha...)


(uik, jeep pun ade. hurrmm, boleh tahan gak kampung ni yer. ape? korang ingat kampung tak leh ade jeep ker. boleh jer. 
mane tau ade pegawai kesihatan nk bagi khidmat ker. takkan nak suh
die nak keldai gak. mati la die. haha)


(haaaa...terkejut. gambar ni bukan superimpose ek. memang real la. aku pun terkejut gak. tibe jer ade mercedes. dah la sport lak tuh. hai. kaye tul la orang tuh. sape agak nyer die yer...ntah la...aku pun tak sempat tahan tanyer. haha)

ok la. ciao dulu, cukup2 la tuh tengok gambar. hehe. jumpe lagik lain kali yer. salam untuk sumer. bye.

4 ulasan:

c's radin berkata...

salam..

bestnya tgk rural visits nih.. byk ke wat?? masa ktrg nnti ada peluang tak nak buat camtu gak??

sedih gak, tak bergaul dgn arab sgt. nih jeles tgk snrs:(

Iqbalmunauwir bin Ab Rashid berkata...

haaiii...

ntah la ek. ade ke tak?...tapi, as long as korang kene amik comm med, mesti kene buat neyr bende2 tuh...

btw, senanyer takde la best sangat buar bende2 nih. dha la kene buat time musim panas. terbakar cik oi...hahahaha...

mase g tu seronok gak la...balik je rumah, kene buat la poran la, jadual tu, jadual ni...tak seronok sangat. pening pale ade la...hehe

ape pun, iA mase nye akan tibe untuk kornag gak...ameeennn

bye :D

muhammad nazrul syazwan bin kamarul ariffin berkata...

sonoknye abg ibal bercommunistic..hehe

ha~ni lg satu,oleh sbb saye ditag oleh dinmat maka saye terpakse mencari mangse len utk ditag juge..so,u've been tagged!

sile ke page saye utk membace rules tag mentag ni..

c's radin berkata...

Hah.dead!virus tul tag ni.heh.mgsa dh dambl org.tpks cri mgsa len.bro,doakn xm ktrg ea